skip to Main Content
Informatieplatform over Corona voor CVS/ME patiënten en omstanders
cvsmeencorona@gmail.com

Huidige besmettingen

bij ME/CVS patiënten

Hieronder staan de huidige cijfers en statistieken weergegeven van het aantal besmettingen van ME/CVS patiënten in Nederland. Deze cijfers zijn up-to-date. Wij vragen iedereen die een besmetting heeft opgelopen of van anderen heeft gehoord dat een ME/CVS patiënt besmet is geraakt, om dit door te geven via het email adres van de website: cvsmeencorona@gmail.com.

Huidige cijfers/statistieken dd 14-6-2020

0
bewezen besmettingen
0
zeer waarschijnlijke besmetting (diagnose door arts)
0
opname in ziekenhuis
0
overleden

Conclusie: het aantal besmettingen bij ME/CVS patiënten is zeer laag en is procentueel lager dan de besmettingen van de bevolking in Nederland. Ook is geen enkele ME/CVS patiënt overleden. Dit is heel geruststellend.

Deze website is onafhankelijk van de overheid, patiënten verenigingen of de Stichting CardioZorg en iedereen kan dus op deze oproep reageren of vragen stellen.

Back To Top